Retourbeleid

Bij Promoplants streven wij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van gepersonaliseerde planten en bloemen aan bedrijven, instellingen en organisaties, willen wij u informeren over ons retourbeleid. 

Retourrecht

Onze producten vallen onder de categorieën 'levende planten' en 'gepersonaliseerde artikelen'. Volgens de Europese wetgeving zijn dergelijke producten vrijgesteld van het recht op retour. Dit betekent dat wij geen retourzendingen accepteren voor: 


Levende bloemen en planten: Onze bloemen en planten zijn levende artikelen die zorgvuldig vervoerd en verzorgd moeten worden. Volgens de Europese wetgeving zijn levende planten vrijgesteld van het recht op retour, omdat retourneren de kwaliteit en gezondheid van de planten kan aantasten, waardoor ze niet opnieuw verkocht kunnen worden.


Gepersonaliseerde producten: Artikelen die speciaal voor uw bedrijf zijn gepersonaliseerd met een logo, slogan of andere specifieke wensen, kunnen niet opnieuw worden gebruikt of verkocht aan anderen. Europese wetgeving stelt dat gepersonaliseerde producten vrijgesteld zijn van het recht op retour, omdat deze speciaal voor u zijn gemaakt en daarom uniek zijn.

Uw bestelling nakijken Wij raden u aan uw bestelling zorgvuldig na te kijken bij ontvangst. Mocht er iets niet in orde zijn met uw bestelling, neem dan direct contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij zullen ons uiterste best doen om eventuele problemen op te lossen. Om een klacht van producten te kunnen beoordelen, dient u een digitale foto samen met een omschrijving van de klacht naar ons te sturen. Als er 7 dagen verstreken zijn sinds de levering van uw aankoop, kunnen we helaas geen verdere oplossingen meer bieden. 

Contact

Voor vragen over ons retourbeleid of andere zaken, kunt u contact opnemen met onze klantenservice:

• E-mail:info@promoplants.nl
• Telefoon: +31 174 76 90 43
• Adres: Stationsweg 23A, 2675AM Honselersdijk 

Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn met onze hoogwaardige gepersonaliseerde planten en bloemen. 

Met vriendelijke groet, 

Het team van Promoplants