Verzend- & betaalmethode

Na het plaatsen van je bestelling in de webshop of via e-mail, wordt deze in ons systeem geregistreerd. Na het invoeren van de order in ons systeem ontvang je een definitieve orderbevestiging en een drukproef, die je moet goedkeuren. Zodra alles is goedgekeurd, gaan we aan de slag. 

Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Hierdoor is het in bijna alle gevallen noodzakelijk om onze producten in bulk per pallet te verzenden. 

De pallets of pakketten worden voor wederverkopers verzonden onder jouw naam (de naam van de wederverkoper) en niet onder de naam van Promoplants. Het regelen van eigen transport of het ophalen van de bestelling kan in overleg worden geregeld. 

Levering naar Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en andere niet-EU-landen is vanwege toelatingseisen en regelgeving uitgesloten. 

Voor palletleveringen naar meerdere locaties binnen een specifieke regio kunnen wij de transportkosten op maat berekenen bij ontvangst van de adressen. 

Betaling gebeurt via factuur, waarbij (gedeeltelijke) vooruitbetaling mogelijk is.